Auto veiling

By   5 november 2014

Op zoek naar een Auto Veiling die meer voor uw auto terug geeft en bovendien niets kost? Zoek dan niet verder.

autoveiling

U bent op de website van Auto Inkoop Veiling terecht gekomen waar u gratis uw auto kunt laten veilen en niet verplicht bent om uw auto te verkopen. De veiling biedt de mogelijkheid om de auto echt te verkopen aan de hoogste bieder zonder dat het geld kost. De bieders zijn alleen erkende autobedrijven welke tevens vooraf gescreend worden.

Razend snelle auto veiling

Onze autoveiling duurt slechts 24 uur in tegenstelling tot een hoop andere autoveilingen wat een hoop voordelen met zich meebrengt. Om te beginnen hoeft u niet lang te wachten op het hoogste bod op de auto. Binnen 1 dag weet u precies wat uw auto exact waard is en wat u ook daadwerkelijk in handen krijgt. Het 2de voordeel is dat de autobedrijven aan een veiling meedoen welke slechts 24 uur duurt. Men is actiever bezig met bieden op een auto en zal ook tegen andere bieders gaan opbieden. Dit drijft de prijs omhoog waar u de vruchten van plukt. Het bod wat uit de auto veiling voortkomt is voor u gratis en vrijblijvend. U krijgt de keuzen of u het hoogste bod accepteert of weigert. In beide gevallen kost het u niets dus ook niet als u de auto verkopen wilt tegen het hoogste bod.

Een zeer veilige manier van verkopen

U krijgt niets te maken met particulieren die willen gaan afbieden op auto of later aan uw adres terugkeren als er iets niet in de haak is met de auto. Via onze auto veiling verkoopt u de auto alleen aan erkende en gescreende autobedrijven zodat alles volgens de regels verloopt. Uitbetalen zal direct plaatsvinden bij de overdracht van de auto en het papierwerk wordt ook voor u in orde gemaakt. De prijs is via de auto veiling al tot stand gekomen en u weet van te voren al wat u voor de auto krijgt. Snel geregeld en zonder problemen.

 

 

Auto veiling
5 (100%) 1 vote